FAQ

Bestellingen

Een product bestellen kan in een van onze verkooppunten. U kan ook mailen naar: info@rusee.be. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u een oplossing op maat aan te bieden in de materialen en kleuren van uw keuze. Binnen de zes weken na bestelling worden uw goederen gegarandeerd geleverd.

Privéverkoop

Vindt u een privéverkoop wel interessant en kan u minimaal 7 deelnemers groeperen? Contacteer ons via e-mail op: info@rusee.be. We stellen onze verschillende modellen en de beschikbare ledersoorten en kleuren graag voor in een aangenaam kader en een gezellige sfeer. Binnen de zes weken na bestelling worden uw goederen gegarandeerd geleverd.

Betaling

Voor een bestelling op maat vragen we een aanbetaling van 50 % van de bestelling. Het saldo is meteen na levering van uw pakje verschuldigd.

Hoe uw handtas onderhouden?

Om uw handtas te onderhouden, raden we gewoonlijk aan het leder te voeden met een basiscrème. Die brengt u met een doek aan terwijl u cirkelvormige bewegingen maakt. Om uw ecologische voetafdruk te beperken, nodigen we u echter uit om de tijd zijn werk te laten doen. Voor onze accessoires selecteren we de mooiste en tegelijk stevigste stukken. Leder is een levend materiaal dat na verloop van tijd een prachtige patina krijgt. Sommige sporen of onregelmatigheden zijn van nature aanwezig en inherent aan het product. Volgens ons, dragen precies die kenmerken bij tot de unieke schoonheid van elk model.

Ethisch

Al onze creaties worden in België bedacht en in Frankrijk vervaardigd. Al onze producten worden gemaakt uit kwalitatief recuperatieleder. Onze voeringen zijn gemaakt uit biokatoen met het GOTS-label. Alle materialen zijn recycleerbaar. Voor onze verpakkingen en onze communicatiedragers gebruiken we uitsluitend gerecycleerde materialen en/of materialen met een duurzaamheidscertificaat (‘gerecycleerd katoen, FSC-zijdepapier).

Sold out

Het proces rond de recuperatie en de valorisering van lederafval impliceert de onvoorspelbaarheid van kleuren. Precies daardoor, wordt uw handtas uniek en bijzonder. Elke kleur is beperkt tot enkele exemplaren. Is een kleur uitgeput? We doen er alles aan om u snel een nieuwe kleurencombinatie voor te stellen!